نامه ای به اولیا

ساخت وبلاگ
چه خوب بود قبل از شروع مدارس مدیران موارد را چاپ ودر اختیار والدین قرار دهند.

بسم الله الرحمن الرحیم

ولی محترم دانش آموز :

سلام علیکم:

با عرض ادب واحترام نظر شما را به رعایت موارد ذیل معطوف میداریم.

پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه وآله فرمودند هر فرزندی سه حق بر پدر ومادر دارد اول نام نیک و با معنا برای او انتخاب کند تا فردا در بزرگسالی مورد تمسخر قرار نگیرد. دوم برای تربیت صحیح ودرست او تلاش کند وتربیت اسلامی داشته باشد.سوم به سن ازدواج رسید او را ازدواج دهد.

تربیت صحیح از مهم ترین نصایح پیامبر و وظایف والدین است ،تا جایی که آنحضرت فرزند صالح را گلی از گلهای بهشت وتاج سر پدر ومادر می داند.

تربیت مسئله یک روز یا یکسال نیست بلکه سالها وقت می برد تا یک فرزند تربیت شود.(جگرها خون شود تا یک پسر مثل پدر گردد.)

مدرسه منزلگاه تربیت وپرورش فرزند شماست وکانون گرم خانواده نیز برای تربیت صحیح وسالم جگر گوشه ی  شما وارتباط وهماهنگی کامل بین خانه و مدرسه ضروری است.

فقط با هماهنگی میان این دو محیط است که رنجها وزحمات به نتیجه ای نیکو خواهد انجامید.

آینده ی فرزندتان به توجه ورسیدگی به وضع تحصیلی شان نشان از علاقه شما به پیشرفت وموفقیت دلبندتان خواهد بود. وفراموش نکنید که بیشتر وقتها، فرزندان در خانه می باشند از این فرصت ها غافل نشوید وبرای هدایت وراهنمایی آنها بهره درست ببرید

تربیت کودک از خانواده شروع می شود وپدر ومادر اولین مربیان کودک می باشند در واقع شخصیت اصلی یک کودک در پنج سال اول زندگی ودر خانواده شکل می گیرد.این پدر ومادر وفرزندان خانواده هستند که با اعمال ورفتار های خویش رفتار وشخصیت کودک  را می سازند.

مسئولین مدرسه امانت دارانی هستند که اولیا فرزندشان را برای رشد وتعالی علمی ورفتاری بیشتر به آنها میسپارند.واین بدین معنی نیست که چون ما فرزندمان را به مدرسه سپردیم، وظیفه ی ما نسبت به تربیتش به پایان رسیده!  خیر!

این آغاز راه است،پدر ومادر حداقل ماهی یکبار باید به مدرسه آمده وجویای وضعیتی تحصیلی ورفتاری فرزندشان باشند. و مواظب باشند که فرزندشان را به چه کسانی سپرده اند.آیا این فرزند را که سرمایه فردای پدر ومادرشان هست را به افراد صالح ولایق سپردند یا خیر؟ آیا وظیفه ای که در قبال فرزند دارند به نحو احسن ومطلوب انجام می دهند؟آیا معلمین ومسئولین مرتب در مدرسه وکلاس درس حاضرند یا نه؟

این اولیای دانش آموزان هستند ک با مراجعه به مدرسه وارائه انتقادات،پیشنهادات وتوصیه هایشان به مدیران مدارس کمک می کنند تا برنامه های مثمر ثمری برای تربیت بهتر فرزندانشان تهیه واجرا نمایند.

معمولاًهنگام یک کار ساده ساختمانی به عنوان کارفرما وصاحب کار بالای سر کارگران ایستاده ایم واز کوچکترین کوتاهی و وقت کشی آنها جلوگیری می کنیم چگونه است که برای رسیدگی به وضعیت فرزندمان وقت نداریم ،حساس نیستیم ،حال آنکه خسارت مالی وساختمانی قابل جبران است اما گمراهی فرزند غیر قابل جبران است وندامت دائمی در پی خواهد داشت.

فراموش نکنیم که از بیست وچهار ساعت حدود بیست ساعت  تک فرزندی در خانه ونزد خودمان داریم سوای ایام تعطیل و روزانه چهار ساعت بالای بیست دانش آموز در اختیار معلمان هستند ونباید منکر نقش تربیتی پدر ومادر باشیم.

تقاضا داریم موارد ذیل را به دقت مطالعه ورعایت نمایید.

1-مدرسه نیاز به کمک های مالی وتخصصی شما والدین داردخواهشمندیم با مراجعه به مدرسه وجویا شدن از وضع مالی مدرسه برای رفاه فرزندانتان همکاری نمایید.

2-جلسات انجمن اولیا ومربیان متعلق به شما وبرای استفاده از نظرات وپیشنهادات وافکار شما اولیا تشکیل می شود،حتماً باشرکت در جلسات مدیریت مدرسه را راهنمایی وکمک نمایید.

3-صبحانه نقش مهمی در یادگیری ورشد کودکتان دارد،قبل از اینکه فرزندتان را راهی مدرسه کنید صبحانه ی مقوی وسالم به او خورانده شود ودر کیفش غذای کمکی قرار دهید.

4- بهداشت ونظافت باعث سلامتی وبالا بردن شخصیت کودک شماست حتماً اهتمام لازم را مبذول دارید.

5-قبل از رفتن فرزندتان کیفش را چک کنید ومطمئن شوید وسایل مورد نیازش در کیف باشد.

6- حتی المقدور از غیبت فرزندتان جلوگیری نمایید وتا می توانید از آمدن به مدرسه جهت اجازه ومرخصی ساعتی خودداری کنید،علی الخصوص روزهای چهارشنبه وآخر وقت.

7-ساعت شروع مدرسه 6:45دقیقه وساعت پایان 11:45دقیقه است . کنترل ورود وخروج قبل وبعد از این ساعات به عهده شماست.

8-شماره وآدرس معتبر را در اختیار مدرسه گذاشته ودر کیف کودک هم گذاشته تا در مواقع ضروری با شما تماس گرفته شود.

9-هنگام مراجعه به مدرسه بدون هماهنگی با مدیر ودفتر مدرسه سر کلاس درس نروید.

10-مدیر ومعلمان را مورد ارزیابی قرار دهید ومیزان رضایت ویا عدم رضایت خود را به آنها اعلام دارید.

11-چنانچه فرزند تان بیماری خاصی مانند کم بینایی،کم شنوایی،یا اختلالات یادگیری، روحی ودیگر موارد دارد مدرسه را آگاه سازید.

12-قانون مندی وقانون مداری را با پایندی خویش به فرزندانمان بیاموزیم.

13-خواب ،رفت وآمد فرزندتان را کنترل کنید واجازه ندهید شب تا دیر وقت بیدار باش.

14- از دادن پول توجیبی وزیاد،موبایل و... حتی الامکان به فرندتان خودداری کنید.

15-همیشه تکالیف درسی فرزندتان را بررسی وبه یادداشت های معلمان توجه نمایید.

16-نماز،دعاهای  وسوره های کوچک قرآنی را به فرزندانتان یاد دهید.

17- نمرات به صورت کیفی وارزشی می باشد فلذا انتظار نمره ی عددی را نداشته باشید.

18- رفتارهای نا متعادل وپر خاشگرایانه را با اطلاع وهمکاری مدرسه رفع وهموار سازید.

19-در صورت مشکلات خانوادگی از جمله طلاق ومتارکه،اعتیاد والدین  و... مدرسه را به صورت محرمانه در جریان قرار داده تا از ایجاد رفتارهای نا متعارف ولطمه به شخصیت کودک  جلوگیری شود.

20-شماره تلفن مدرسه،مدیر ومعلمان را همیشه در نزد خود داشته باشید.

کلامی از بزرگان...
ما را در سایت کلامی از بزرگان دنبال می کنید

برچسب : نامه,اولیا, نویسنده : eshghjavedmoallem بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1396 ساعت: 2:27